Tervetuloa

Ajankohtaista

Lähes kolmen vuosikymmenen ajan säätiön talonmiehen tehtäviä hoitaneet Marja-Liisa ja Olli Savolainen jäivät eläkkeelle vuoden vaihteessa.
Marras-joulukuussa avoinna olleet talonmiehen ja siivoojan toimet herättivät runsaasti kiinnostusta ja hakemuksia tehtäviin vastaanotettiin yli 40 kappaletta.
Pitkäaikaisien talonmiesten jäädessä eläkkeelle vuoden vaihteessa haemme heidän työnsä jatkajiksi talonmiestä ja siivoojaa hoitamaan kahden kiinteistömme kaikki kiinteistöhoitoon liittyvät tehtävät. Ao. linkin liitteessä lisätietoja toimiin liittyen.
Keskiviikkona 27.11. klo 13.00 - 15.00 järjestetään kaikille avoin Lammin uudiskohteen peruskivenmuuraustilaisuus osoitteessa Isolukkarintie 2 B, Lammi.
Säätiön henkilöstö esittelee tiistaina 8.10. klo 11.00 - 13.30 vapaana olevia rivitalohuoneistoa ja säätiön toimintaa kahvittelun ja makkaranpaiston ohessa Punnanmäentiellä.
Kesäkuun alussa tervapääskyjen perimisrauhan vuoksi keskeytyneet Lammin hyvinvointikeskuksen rakennustyöt ovat käynnistyneet.
Olemme Elomessuilla osastolla C 36.
Kuun alussa käynnistyneet Lammin hyvinvointikeskuksen rakennustyöt on jouduttu keskeyttämään uhanalaisen lintulajin pesimisrauhan turvaamiseksi.
Lammin ydinkeskustaan Isolukkarintielle suunnitellun ikäihmisten asuintalon rakennustyöt ovat käynnistyneet viikolla 23 valmistelevilla töillä ja vanhan päiväkotirakennuksen purkutöillä.
Lukiokatu 24ssa on ikäihmisten vuokrattavissa täysin kalustettu pienehkö yksiö (25 m2). Asunto on tarkoitettu vain lyhytaikaiseen asumiseen ja poikkeustapauksien varalle (esim. vesivahinko, putkiremontti tms.). Lisätietoja säätiön toimistolta puh. 010 228 7005.
RSS ATOM