Tervetuloa

Ajankohtaista

Marraskuussa käyttöönotetussa uudiskohteessa järjestetään avoimet ovet lauantaina 15.12. klo 12.00 - 13.00. Kerhohuoneella tarjolla myös piparkakkukahvit.
Hämeenlinnan kaupunginteatteriin on varattu lippuja Vanhusten Asuntosäätiön asukkaille Kahvi mustana näytökseen 29.11.2018 torstaina klo 14.00. Lipun hinta on 29,00 € ja kyyditys omakustanteisesti.
Tuuloksen Raikontien uudiskohde on valmistumassa syys-lokakuun vaihteessa. Kiinteistöllä järjestetään ensimmäinen tututustumistilaisuus tuleville asukkaille ja kaikille muille kiinnostuneille keskiviikkona 3. lokakuuta klo 14 - 16.
Laajalti kiinnostusta herättänyt säätiön yhteisöohjaajan paikka on täytetty ja tehtävään on valittu Heidi Eronen.
Perinteiset, vuosittain pidettävät talojen asukaskokoukset kutsutaan koolle tänä vuonna elo-syyskuussa.
Avoinna olleeseen yhteisöohjaajan paikkaan saatiin määräajassa lähes 60 hakemusta.
Säätiön kiinteistöstrategian mukaisesti talojen lämmitysjärjestelmien muutoksia ekologiseen suuntaan tehdään vuosittain vähintään yhdellä kiinteistöllä. Strategiaa säätiössä on noudatettu kuluvan vuosikymmenen alusta lähtien.
Hämeenlinnan vanhusten asuntosäätiö hakee palvelukseensa yhteisöohjaajaa. Toimi on aluksi vuoden määräaikainen, mutta säätiön tavoitteena on jatkossa vakinaistaa tehtävä. Haku on käynnistynyt ja se päättyy 13.6.2018 klo 12.00.
RSS ATOM