Tervetuloa

Ajankohtaista

Aiemmin kaukolämmön piirissä ollut talo on muutettu maalämmöllä lämpiäväksi ja vain varalle on jätetty kaukolämpö ongelmatilanteiden ja huippukulutuspäivien turvaksi.
Tuulokseen rakennettavan vanhusten rivitalokohteen työt ovat pysyneet aikataulussa kovasta talvesta huolimatta ja asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin esteettömiin ja turvallisiin asuntoihin syksyllä - 18.
Hämeenlinnan vanhusten asuntosäätiön suunnitelmallinen rakennustoiminta jatkuu Tuuloksen Raikontie 2:n valmistumisen jälkeen Lammille rakennettavalla uudiskohteella osoitteeseen Isolukkarintie 2 b.
Maamerkki ja loppuelämän keskustakoti. Harjannostajaisia vietettiin 4.11.2016 Iittalassa. Hämeen Sanomat 5.11.2016
Esitteeseemme (14.10.2015)
Hämeenlinnan kaupunkiuutiset 17.1.2015
Fiskars Homen toimitusjohtaja Teemu Kangas-Kärki, apulaiskaupungin johtaja Juha Isosuo ja Hämeenlinnan Vanhusten Asuntosäätiön hallituksen puheenjohtaja Leena Tiesmaa allekirjoittamassa aiesopimusta.
Tuuloksen Birgitta-kodin pihaan avataan ensi vuonna uusi liikuntapuisto. Rakennustyöt palvelutalon pihalla aloitetaan jo tänä vuonna pohjustustöillä, ja keväällä pihalle tuodaan istutuksia sekä kalusteita.Birgitanpuistoksi ristittyyn liikuntapuistoon rakennetaan esteettömiä kävelyreittejä, jotta kylän vanhemmat asukkaat pääsevät ulkoilemaan siellä tarvittaessa rollaattorin ja pyörätuolin kanssa.....
RSS ATOM