Avoimet ovet Tuuloksen uudessa rivitalokohteessa 3.10.2018

14.9.2018

Tuuloksen Raikontien uudiskohde on valmistumassa syys-lokakuun vaihteessa. Kiinteistöllä järjestetään ensimmäinen tututustumistilaisuus tuleville asukkaille ja kaikille muille kiinnostuneille keskiviikkona 3. lokakuuta klo 14 - 16.

Esteettömän ja turvallisen rivitalon kaikki asunnot ovat läpitalon huoneistoja, joissa on keittiö ja pesuhuonetilojen lisäksi tilava terassi,  irtainvarasto ja tarvittaessa myös autoille pistokepaikat.

Huoneistojen kaluste- ja materiaaliratkaisut on tehty parantamaan ja tukemaan ikäihmisten turvallista ja viihtyisää kotona asumista. Taloissa on automaattinen paloilmointin- ja sammutusjärjestelmä, turvalliset sähköliedet, ledivalaistus jne. Pihan kulkuväylät on päällystettyjä ja esteettömiä.

Raikontien asukkailla on mahdollisuus käyttää läheisen Hoivatuulen ruokailupalveluita edulliseen hintaan hyväkseen.

Asuntoja kohteella on kaikkiaan 14 kappaletta, joista kaksi on 42 m2 kaksioita ja loput 34 m2 yksiöitä. Kiinteistöllä on  myös yhteinen kerhohuone, talopesula, sekä sauna- ja pesutilat.
Yksöiden vuokrat ovat 467,13 euroa ja kaksioiden 577,08 euroa, vuokrat sisältävä kaikkien asukkaiden vesimaksut sekä pesutuvan käytön.

Vuokrasopimusten tekeminen aloitetaan 4.10. ja asuntoihin pääsee muuttamaan loka-marraskuun vaihteessa.