Haku Lammin hyvinvointikeskukseen käynnistyy maaliskuussa

22.1.2020

Säätiön rakennuttama Lammin hyvinvointikeskus valmistuu aikataulun mukaisesti lokakuun loppuun mennessä ja uudet tilat täyttyvät vuokralaisista joulukuun alusta lähtien.

Haku hyvinvointikeskuksen asuntoihin käynnistyy 2. maaliskuuta säätiön asuntohakemuskaavakkeita käyttäen. Hakijan tulee olla 60-vuotta täyttänyt ja  hämeenlinnalainen, jotta hän voi saada asunnon hyvinvointikeskuksesta. Lisäksi asukkaalla on oltavat haku/muuttohetkellä tarve jonkinasteiseen, vähintään kevyeen,  sosiaalisen palvelun tarpeeseen (esimerkiksi ateria- tai siivouspalvelua tms.)

Hyvinvointikeskukseen valmistuu yhteensä 42 asuntoa, joista 8 on kaksioita (43 m2) ja loput 34 asuntoa yksiöitä (31 m2). Jokaisessa asunnossa on täydellinen keittiövarustus, tilava kylpyhuone sekä lasitettu parveke. Hyvinvointikeskuksessa on myös keittiö/ravintolatilat, päivätoiminta- ja liikuntatila sekä muita talon toimintaan liittyviä tiloja.

Valtaosa asunnoista vuokrataan siirtymävaiheessa Lammin  yksiköistä muuttaville asukkaille, mutta myös muille asukkaille on varattu asuntoja. Näiden muiden asukasvalintojen valintakriteeri on hakemuksen jättöpäivämäärä huomioiden asukkaiden sosiaalisen palvelun tarpeet (etusija valinnoissa on lammilaisilla hakijoilla).

Asuntojen vuokrat ovat 14,80 euroa/m2, vuokra sisältää asukkaiden vesimaksut, sähkön sekä pesutuvan käytön. Yksiöiden vuokra on näin ollen  458,80 euroa/kk ja kaksioiden 636,40 euroa/kk.

Hakemuskaavakkeen liitteineen voi toimittaa postissa tai sähköisesti sonja.lohenoja@realia.fi.

Hakemuskaavakkeen voi tulostaa säätiön sivuilta tai noutaa kaupungin asiakaspalvelupisteistä tai Realia Isännöinti Oy toimistolta osoitteesta Sibeliuksenkatu 5, 4. krs, 13100 Hämeenlinna.

Ensimmäiset asukasvalintailmoitukset lähetään kesäkuun alkupuolella hakemuksessa olevaan posti- tai sähköpostiosoitteeseen.

 

Liitteet