Tervetuloa

Ajankohtaista

Säätiön henkilöstö esittelee tiistaina 8.10. klo 11.00 - 13.30 vapaana olevia rivitalohuoneistoa ja säätiön toimintaa kahvittelun ja makkaranpaiston ohessa Punnanmäentiellä.
Kesäkuun alussa tervapääskyjen perimisrauhan vuoksi keskeytyneet Lammin hyvinvointikeskuksen rakennustyöt ovat käynnistyneet.
Olemme Elomessuilla osastolla C 36.
Kuun alussa käynnistyneet Lammin hyvinvointikeskuksen rakennustyöt on jouduttu keskeyttämään uhanalaisen lintulajin pesimisrauhan turvaamiseksi.
Lammin ydinkeskustaan Isolukkarintielle suunnitellun ikäihmisten asuintalon rakennustyöt ovat käynnistyneet viikolla 23 valmistelevilla töillä ja vanhan päiväkotirakennuksen purkutöillä.
Lukiokatu 24ssa on ikäihmisten vuokrattavissa täysin kalustettu pienehkö yksiö (25 m2). Asunto on tarkoitettu vain lyhytaikaiseen asumiseen ja poikkeustapauksien varalle (esim. vesivahinko, putkiremontti tms.). Lisätietoja säätiön toimistolta puh. 010 228 7005.
Säätiö juhlistaa neljä vuosikymmentä kestänyttä toimintaansa järjestämällä Hämeenlinnan Raatihuoneella 40-vuotisjuhlan tiistaina 19. helmikuuta klo 13 - 15.
Marraskuussa käyttöönotetussa uudiskohteessa järjestetään avoimet ovet lauantaina 15.12. klo 12.00 - 13.00. Kerhohuoneella tarjolla myös piparkakkukahvit.
RSS ATOM