Tervetuloa

Ajankohtaista

Tuuloksen Raikontien uudiskohde on valmistumassa syys-lokakuun vaihteessa. Kiinteistöllä järjestetään ensimmäinen tututustumistilaisuus tuleville asukkaille ja kaikille muille kiinnostuneille keskiviikkona 3. lokakuuta klo 14 - 16.
Laajalti kiinnostusta herättänyt säätiön yhteisöohjaajan paikka on täytetty ja tehtävään on valittu Heidi Eronen.
Perinteiset, vuosittain pidettävät talojen asukaskokoukset kutsutaan koolle tänä vuonna elo-syyskuussa.
Avoinna olleeseen yhteisöohjaajan paikkaan saatiin määräajassa lähes 60 hakemusta.
Säätiön kiinteistöstrategian mukaisesti talojen lämmitysjärjestelmien muutoksia ekologiseen suuntaan tehdään vuosittain vähintään yhdellä kiinteistöllä. Strategiaa säätiössä on noudatettu kuluvan vuosikymmenen alusta lähtien.
Hämeenlinnan vanhusten asuntosäätiö hakee palvelukseensa yhteisöohjaajaa. Toimi on aluksi vuoden määräaikainen, mutta säätiön tavoitteena on jatkossa vakinaistaa tehtävä. Haku on käynnistynyt ja se päättyy 13.6.2018 klo 12.00.
Säätiössä on käynnistymässä uuden toimihenkilön, yhteisöohjaajan, hakuprosessi viikolla 21.
Esteetön ja turvallinen rivitalokokonaisuus ikäihmisille valmistuu lokakuussa 2018. Asuntohakemuksien vastaanotto alkaa 14.5. Realia Isännöinnin toimistolle.
Aiemmin kaukolämmön piirissä ollut talo on muutettu maalämmöllä lämpiäväksi ja vain varalle on jätetty kaukolämpö ongelmatilanteiden ja huippukulutuspäivien turvaksi.
RSS ATOM