Jani Pietilä ja Oili Nuutinen aloittavat säätiön palveluksessa

3.1.2020

Marras-joulukuussa avoinna olleet talonmiehen ja siivoojan toimet herättivät runsaasti kiinnostusta ja hakemuksia tehtäviin vastaanotettiin yli 40 kappaletta.

Jani Pietilä on valittu säätiön uudeksi talonmieheksi Viipurintie 56:n ja Heikkilänkatu 4:n taloille. Jani on viimeksi toiminut RTK-Hämeenlinnan palveluksessa hoitaen mm. säätiön Iittalassa sijaitsevaa Hyvinvointikeskus Sauvolaa. Janin toimenkuvaan kuluu kaikki kiinteistöhoidolliset tehtävät pois lukien kiinteistöjen siivoukset. Jani on aloittanut tehtävässään vuoden alussa ja hänet tavoittaa puhelimitse 050 3621 791.

Oili Nuutinen valittiin siivoojan tehtäviin ym. taloille. Oililla on vankka, useamman vuosikymmenen kokemus vastaavista siivousalalan töistä. Siivoojan tehtävä on säätiössä kokonaan uusi ja toimenkuvien tarkennuksilla säätiön on mahdollista jatkossa vastata asukkaidensa siivouksiin esitettyihin palvelutarpeisiin tuottamalla rajoitetun määrän myös asukkaiden tilaamia koti. yms. siivouksia. Oilin tavoittaa 13.1. lähtien puhelimesta 050 3621 792.